19 mars 2011

Våren som kom av sig..När jag vaknade tidigt i morse, ö här i huset ville ut på balkongen..så där kl.04.00..
Inte fick hon gå ut då..men eftersom jag ändå var uppe kunde jag ju servera henne frukost, och därefter så kunde hon ju gå och lägga sig och vila efter nattens bravader, inne på sonens rum ;-))

När det började ljusna, och solen gick upp, en underbar morgon..Det hade frusit lite under natten..Nu några timmar senare har det mulnat på och jag misstänker lite, att vi får vita flingor ovanifrån...

Har planterat lite vårlökar och penséer i en korg, köpte en perenn primula häromdagen som än så länge bor här inne. Hade tänkt pyssla lite där ute idag..Vi får väl se..

Ha en fin helg ö

4 kommentarer:

Nanna sa...

Ja de där katterna är roliga ibland... Vår kommer upp och väcker oss halv sju varje morgon. Då ska vi kela! Sen när hon fått sitt kel så går hon o lägger sig, får hon inte det så börjar hon klösa o krafsa på diverse saker i sovrummet. Då är hon rätt billig men annars är de ju rätt underbara :)

Trolda sa...

Ja Våren kom av sig delvis här också...men nu är det utlovat SOL o upp emot 10 plus (!!!) i slutet av veckan här...LJUVLIGT!!! Och Vårblommorna har man ju ändå =D

Trolda - kramar =D

kullervilla sa...

Våren har hittat tillbaka :=))
Känns så skönt
kramiz//kullervilla

NinaH sa...

Mne nu är du vårglad igen, va?!;-)
Låter spännande med "något på gång"...?;-)