20 augusti 2011

Trädgårdsgille och skördefest..✿I helgen anordnas i Landskrona "Trädgårdsgillet".
Det är första gången på många år som jag inte närvarar. I år har det inte blivit så några trädgårdsevengemang överhuvudtaget för min del. Det tänkte jag ändra på..Nästa helg är det skördefest på Sofiero, är det någon som ska åka dit och vill ha mig som sällskap?


4 kommentarer:

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Det är svårt att hinna med allt man vill göra. Trädgårdsinspirationn är alltid härligt att få. Jag missade öppen trädgård i juli men får väl ta igen det nästa år, det värsta är att det är så långt dit.
Ha de gott
Kram Marie

junhe sa...

Trevligt med fest! Skulle gärna följt med, men det är ju så mycket som skall göras innan hösten kommer...suck...man hinner inte ens hälften av det man vill göra *hihi*
Hoppas du fick en trevlig dag iaf.
Kram junhe

Trolda sa...

NÄSTA ÅR kanske!!! =D Ja, det är inte lätt att hinna med allt...du har ju dessutom flyttat! Det blir FLER tillfällen! =D

Trolda - kramar =D

Donna@Conghaile Cottage sa...

I Love the name of your blog and it is why I came. I discovered your beautiful flowers here... If you would put TRANSLATOR on you blog I will follow...Hope you can read this! If you go to MY BLOG you will see my TRANSLATOR and you can take it from there!
Have a beautiful week,
Donna