09 juni 2009

Första stoppet....

En dag som denna, tisdag och allt, kan det vara skönt att luta sig tillbaka med en kopp kaffe och njuta av några bilder från söndagens trädgårdsrunda som jag gjorde tillsammans med Poppins. Den första öppna trädgården vi besökte var Lottie Hermanssons i N.Varalöv.
En avkopplande och rofylld trädgård med mycket detaljer. Jag fastnade väldigt för hennes olika dammar, irisar, och den vackra mörkrödbruna flädern. Där fanns mycket mycket vackert...
Jag hade glömt att rensa minneskortet så helt plötsligt var det fullt, så i stället för att fotografera fick jag radera :D


¨
Vet någon vad denna klematis heter?ö

13 kommentarer:

Viola sa...

Vilken härlig dag ni två har haft ihop...underbara bilder....kram

Tingeltangel sa...

Vilka fantastiska trädgårdar! Både du och Poppins visar helt underbara fotografier från dessa fina trädgårdar. Så roligt och inspirerande att se.

Hannis sa...

Kan tänka mig att du njör ordentligt!
Vad roligt det skulle vara att bara gå loss i trädgård och skapa utan begränsningar.
Hmmmm....
Skulle nog få rådfråga dig en del eftersom att jag knappt vet vad en del växter heter*fnissar*

Kram Hannis

Snuttan sa...

Vilka underbara bilder
Vilken underbar trädgård
Kram

Lisas torp sa...

Oj, så vackert! Visst är det något speciellt med vattenspeglar i trädgården i kombination med växterna! Åh, så fint det är! Vilka vackra bilder du visar!
Kram
Lisa

Moa sa...

Åh.. så mysigt.. vandra runt i vackra trädgårdar med en trädgårsvän.. Ja i år fick jag stanna hemma lite olika bestyr.. *fniss*.. var det att göra hemma så jag var tvungen att stanna hemma.. Surt tycker jag men jag får njuta av dina vackra bilder.. Synd och skam på lägenhetsbytet.. vilken otur, men Lily det kommer fler tillfällen.. håller tummar o tår för bara dig.. Kram Monica

Frida sa...

Hej!
Vilken underbar trädgård, mysigt med alla dammar. Jag missade tyvärr trädgårdsrundan får åka på den nästa år om jag får med mig någon.
Hoppas allt är bra med dig!
Kram Frida

Trolda sa...

Lika vackert här som hos den rara Poppins...=D Vilka härliga och inspirerande bilder ni visar! Förstår om ni hade en alldeles underbar dag tillsammans =D

Trolda - godmorgon! =D

Poppins sa...

Visst var det en trevlig dag. Jag tänker också gärna tillbaka på den. Det är kul att få tillfälle att kika bakom häcken och se vad som finns i trädgårdarna, men också härligt att få åka på äventyr med en vän.
många kramar från din vän Poppins

PS Jag har lite problem med att komma in på din blogg och att kommentera. Har uppdaterat Explorer till 8.0 så det beror nog på det.
DS

NinaH sa...

Härligt följa med på er runda! Tack för du tar oss med! Härliga bilder från härlig trädgård!

Karin A sa...

Hej Lily,

har inte riktigt hunnit med bloggandet det senaste så jag har missat mycket bla att om vad som hände med lägenheten. Så otroligt trist och tråkigt att det inte gick igenom och att det är mycket annat som har varit motigt det senaste. Hoppas det har vänt nu!

Kul att få följa med även dig på trädgårdsrundan. Otroligt fin trädgård och härliga bilder! Mycket inspirerande... :) Dammen är så fin med träbron. Klematisen du undrar över tror jag är "Princess Diana". Jag hade den för flera år sedan, så söt men den klarade nog inte konkurrensen från mina två honungsrosor.

Ha en fin helg! Hoppas det har slutat att regna och blåsa...

Kram Karin

Vitt o Vältummat sa...

Var det öppen trädgårdsrunda förra helgen? Då missade jag det:-(
Loppiset i Kävlinge ligger bredvid apoteket, ner i en källare. Det heter Furan. Jag har lagt upp en länk i min loppisguide.
Kram/Åsa

Hjärtat Mitt sa...

Vilken trädgård det verkar vara!
Härliga bilder.
Skulle vilja ha både dammen och Pergolan. Flädern är inte dum den heller.
Jag håller med Karin om klematisen. Det ser ut som den i alla fall.
Ha en skön helg!
Kram Mari