02 maj 2009

Välkommen, du sköna maj :D


En övervintrare och överlevare!
Denna, en av 6 st, pelargon, är den enda som klarde sig! Den har stått på samma plats sedan den flyttade in i höstas. Jag har gett den lite vatten emellanåt och sett till att det inte varit för varmt från elementet. Tidigare i år köpte jag en rosa Mårbacka, spännande att se hur den klarar sig.
För så här är det...
Jag älskar blommor men det är inte alltid ömsesidigt ;-)Rapsfält och vindmöllor! Något av de vackraste som finns...Älskar förvisso de gamla vindmöllorna mer :D
'
Nu är det så vackert överallt att det nästan gör ont...


'

'


Kramar från en lyrisk Lily :D

ö

8 kommentarer:

Lisas torp sa...

Vilken tur du hade! Jag hade också en som klarade sej av 6 stycken, men jag vet inte än OM den har klarat sej - den är jätteynklig!
Din ser ju jättefin ut och blommar redan!!!
Köpte också mårbacka - den måste man ju bara ha!!!! En vit och en rosa! Tog faktiskt skott från den rosa - så får jag ju flera!

Så vackert med rapsfälten och vindmöllorna! Här dröjer det innan rapsen blommar.

Önskar dej en fortsatt skön helg!
Här ska jobbas i trädgården!
Kramar
Lisa

Trolda sa...

Ja vem blir inte lyrisk av dina vackra bilder!?! =D nu är Naturen som vackrast och då BEHÖVER man ju inte så mycket Blommor INNE...;-) Men du har ju iallafall EN trogen Vän där på fönsterbrädan, inte illa alls...;-) Gillar också vindmöllorna i rätt miljö, både vid Havet o som här vid de vackra fälten, vackert, vackert!

Trolda - önskar fortsatt fin helg och KRAMAR =D

Viola sa...

Problemet att dom inte klarade sig var att dom ändå stod för varmt, förvara alltid mina på kalla stälen, bara 5-10 gr och så vatten en gång i månaden. Så gott som alla har överlevt i vattenhålet, ca 30 st faktiskt, är tokig i pellisar, vilka härliga rapsfält du visar, ha en fortsatt skön helg, kram

Millan sa...

Det är så underbara färger nu allt går så snabbt.
Hoppas du får en bra vecka, Kram

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Underbara bilder! Hoppas du haft en fin helg!
kram vännen!
nina

Poppins sa...

Ja, det är verkligen så vackert att det gör ont! Den gula färgen så intensiv att man måste ha solglasögonen på för att kunna titta på rapsfälten. Underbart!
Och du, det är precis det samma med min kärlek till blommor - den är inte alltid heller besvarad. Men olycklig kärlek är ju underbar på sitt sätt - en ljuvlig plåga och en längtan efter att något ska hända. Och ibland slår det ju in! Lycka till med dina två pelargoner.
kramar från Poppins

Annika Christensen sa...

Absolut det finate som finns.
Aldrig har sett de blomma så tidigt.
Ha det gott
Annika i all hast

woa sa...

Idag var jag ute och gick vid ett rapsfält och blev alldeles yr av doften. Fint!