13 september 2008

~ Den gudomliga staden ~

Åh, vilka underbara men intensiva dagar jag haft! Konferensen var enastående, och Prag är bedårande vackert, rentav gudomligt...Vi hade inte så mycket tid att njuta av staden men det jag såg gillade jag! Vill definitivt åka dit igen :D Under någon timme på onsdagseftermiddagen tog guiden Henry hand om oss. Han berättade och visade det mest kända i Prag men även lite andra saker.

På kvällen skulle vi äta 4-rätters på Blå Ankan(kanske ankungen). Det var supertrevligt!
Det är längesedan jag skrattat så mycket! De två männen som serverade oss hade lika roligt som oss! Ibland gömde de sig bakom bardisken för de kunde inte hålla sig för skratt...De skrattade, och skrattade :D)))))
Visst är det härligt när det smittar av sig :D)))) Jag gick till sängs vid halvtre och gick upp igen vid sjutiden! Lite shopping fick det ju bli innan gemensam lunch och hemfärd. Det blev inte så mycket shopping! Priserna är de samma som här, hade man haft längre tid på sig så hade man ju kunnat leta upp lite mer prisvänligt kanske. Jag drack iaf gott öl, åt supergod mat och hemmagjord körsbärsglass :D Njöt i fulla drag av alla vackra detaljer på dörrar, fönster och hus! Vilken miljö!!!!!!!!!
Visar fler bilder så småningom!

Tack alla ni som tittar in och lämnar gulliga kommentarer!
Det värmer mitt hjärta så gott:D
Ha en härlig lördag


















ö

15 kommentarer:

Sara sa...

Jag har aldrig varit i Prag men det sägs ju att det är vackert. Man ska ju möta våren i Prag, det ska jag föreslå för min man. Fina bilder.
Kram Sara

Poppins sa...

Åh, så kul du har haft! Och så roligt att du också föll för Prags charm! Vi var ju på väg dit tillsammans för sju år sedan. Kanske det är dags att åka nu?
många kramar från Poppins

Lisas torp sa...

DEt gläder mej mycket att du har fått skratta och njuta lite mellan varven i Prag! Säkert en stad man återvänder till. Och jag vet ju att konferenser eller liknande inte lämnar så mycket eget botaniserande, men kul att upptäcka ställen att återvända till.
Ha det gott i helgen och tack för titten hos mej!
Kramar
Lisa

IKT i min vardag sa...

Så roligt du verkar ha haft det :-)
Vilken vacker stad Prag ser ut att vara.

Gillar din idé med kronärtskockan, tror jag lånar den idén :-)

Kram

Anonym sa...

Jag och mannen satt just och pratade om att ta en weekend resa till Prag i vår och nuu då jag har läst ditt inlägg och sett bilderna så blev jag ännu mer sugen kram Tingeling

Gårdsromantik sa...

Tänk att det var så vackert i Prag!
Blev så sugen på en resa dit.

Kram Maud

Moa sa...

Oj .. vad mysigt prag låter och vilka vackra detaljbilder du tagit därifrån.. gillade den med spirorna bara och små var det stjärnor.. i guld.. jätteläcker och annorlunda.. och vilka dörrar sen då.. tänk dem här hemma.. nja det skulle väl inte passa på min 60-tals låda.. *ler* kram Monica

Hannis sa...

Förstod att du skulle gilla Prag!
Underbart med skratt och guidad tur.

Kräftskivan var rysligt trevlig även om det i dag dunkar lite lätt i knoppen=))

Kramen Hannis

Husbilsresan sa...

JAg har också varit i Prag och är lika farsinerad som du....visst är det en otroligt vacker stad!Jag tog också massor av kort på dörrar, fönster och hus.
Ha en skön söndag eftermiddag!
Kram/Gunn

Hjärtat Mitt sa...

Vilka underbara detaljer du har hittat!
Så roligt ni verkar ha haft, skönt och avkopplande oxå, får man hoppas.
Synd bara att det var så dyrt. För man blir ju alltid lite extra shoppingsugen när man är iväg :)
Ser gärna fler bilder.

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

Ååååh så underbart du verkar ha haft =D Och visst ÄR det en fantastisk stad på alla sätt och vis! Den har säkert förändrat sig en hel del sen jag var där och jag känner absolut efter att ha sett dina härliga bilder och känt av din glädje för att åka dit någon gång igen =D Vad HÄRLIGT för dig! (kanske man skulle byta JOBB så man får såna turer...;-))

Trolda - kramar =D

Nygammalt sa...

Ni verkar ha haft det helt underbart härligt tillsammans. Skulle gärna vilja se servitörerna också, fniss. Smittsam glädje är en väldigt trevlig glädje =)

Hoppas jag besöker Prag också, verkar väldigt vackert där. Har en kollega från Tjeckien som jag får pumpa på information, ha ha.

Kram!

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Vad underbart ni verkar ha haft det. Det verkar som att de som besökt Prag vill dit igen. Flera i min bekantskapskrets är fast för Prag så det får nog bli en tripp dit men först vill jag till Rom.
Verkligen fina bilder du visar.
Kram Marie

Glitter och Marsipan sa...

Vilka underbara bilder du visar från Prag.Dit skulle jag vilja åka.
Trevligt med en liten resa på hösten.
Vi ska åka en liten sväng till Stockholm.
Må så gott
kram Anette

Monika sa...

Åh! Så vackra bilder! Kan tänka mej att Prag har mycket vackert att erbjuda. Skulle vilja resa dit jag också. Och mycket för alla vackra bygnader som finns att se.

Så härligt med alla skratt. Hihihi, här sitter jag och kommer på mej själv med att le väldigt stort och brett åt att du skrivit att ni skrattat. Du ser, det smittar även i skrift :oD

Ha det gott du goa och glada :o)

Kramisar

Monika