23 februari 2008

Lite provsmak...

Blommor, olika dekorationer och ljuset
är väl det jag absolut inte kan vara utan just nu...

Köpte hem några gåsägg, råkade ha i sönder ett av dem.
Placerade dem i säkert förvar under glaskupan ;)
Ska lägga dem i ett rede så småningom...Ha en skön helg
Kram ö

18 kommentarer:

Kathys Home sa...

Visst är det väl så, vi behöver ljuset..det är på väg sakteliga och det är så skönt..jag känner mig mycket piggare nu när jag kan ta min morgonpromenad Å det är ljust..En härlig känsla..Vilka fina gåsägg! Var har du fått tag på dem, skulle gärna vilja ha lite större ägg till påsk..kram kat..

Solkatter & dammråttor sa...

Fina vårbilder du visar.Gåsägg...vad häftigt....och det gör ju inget att ett är sönder...man kan ju tro att gåsbäbisen(gässlingen?)redan har kommit ut.Ja, visst är det härligt nu när ljuset kommer tillbaka....det märks skillnad från dag till dag.
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram/Gunn

Fru A sa...

Underbara blombilder! Det luktar nästan vår ändå hit :D

RANA sa...

Jag blir glad av dina bilder. Nu är det vår!

RANA sa...

Jag blir glad av dina bilder. Nu är det vår!

Poppins sa...

Det ser rätt så dekorativt ut med ett krossat ägg. Man undrar var den lilla kycklingen är men den kommer kanske fram till påsk?
Det är en härlig tid nu när man kan frossa i tulpaner och påskliljor. Vet du vad, vår häck har slagit ut och är fylld av små gröna blad.
kramar

Hannis sa...

Ja,ljuset längtar jag också efter.
Solen har visat sig här under några dagar och vilken skillnad det blir i ens energi.
Vackert med ett trasigt ägg.
Hoppas allt är bra med dig//
Kram Hannis

Karin A sa...

Åhh så ljuvligt med påskliljor! :) Synd på ägget men fint att ha dem under glaskupa.Jag hoppas att du har en bra helg! Kram Karin

Tingeling sa...

Blommor blommor så härligt glad man blir av dem kram Tingeling

MO sa...

Ja ljuset är välkommet. Fina bilder på lika fina blommor o äggen, det var ju gulligt att lägga dem där, under kupan...Hoppas allt är bra med dig, kram

Vita tankar sa...

Härliga bilder! Tycker inte att det gör något att ett av äggen gått sönder. Det ser ut att vara arrangerat så under glaskupan...//Linda

Under en vind sa...

Så skönt påskigt och vårigt med påskliljor och ägg! Ha det bäst, kram!

C De-sign sa...

Vilken VÅRKÄNSLA man får av dina fina bilder!!! GÅSÄGG....så vackra, ( faktiskt...det trasiga är jättefint!!! ) Tack för glädjen som dina bilder ger!!!!!
Ha en bra start på veckan!
Kram C

mittiminvillervalla sa...

Håller fullständigt med dej!
Nu behöver vi ljuset! I Massor! Dina härliga blomsterbilder förgyller! Den gula färgen gör en på något vis solvarm i hjärtat :o)

Kram och var rädd om dej vännen!
Skickar massor av tankesolar till dej! :o)

Monika

Moa sa...

Ljus ljus var hälsad kära ljus.. hihi.. ja visst låter det skönt och det är härliga tider nu och vi behöver dem så förtvivlat väl. Vackra bilder på underbara vårblommor ha en skön vecka kram Monica

kullervilla sa...

En underbar tid som vi går mot, dagen har blivigt så mycket längre. Trädgårdsbutikerna har fått in så mycket ögongodis, vill ha allt på en gång.
Har också köpt ägg, vaktelägg.
Kramiz //kullervilla

Nygammalt sa...

Vackert!
Visst är det så mycket lättare att se allting positivt nu när ljuset omger oss och man kan se allt det vackra igen! I love it!
Kramar till dig.

Trolda sa...

Så underbara bilder =D Jag älskar ju som bekant allt med "Påsk-känsla"...=D Och de vackra gåsäggen förtjänar en plats i den vackra glaskupan! Ha en underbar vecka!

Trolda - kramar!