06 januari 2008

Snön faller...

Så här ser det ut idag...


Igår kväll fick vi lite snö hos oss, ca 5-10 centimeter. Gårdagens väder var inget vidare, isvindar och till det underkylt regn, läskigt och förrädiskt. Men som sagt så fick vi till slut lite snö här nere. Nästsista dagen på lovet, en del passade på att vara ute till sent på natten och kasta snöbollar och åka pulka. Vilket de gjorde rätt i! För idag är det blask och slask. Det gäller att passa på här nere när snön kommer. ;)Ha en härlig söndag :)

kram Lily

12 kommentarer:

Trolda sa...

Här snöar det för fullt...Det är väl ERT väder som nu kikar hit...=D Jag väljer dock att stanna inomhus o MYSA...Måla lite till dessutom =D Ha en härlig söndag där nere!

Trolda - kramar!

MO sa...

Ja här har ju med snöat o blåst...med idag regnar nog all snöb bort, synd, ha de gott idag, kram

kullervilla sa...

Ja Lily, Skåne är ett konstigt land :=) Ena dagen är ej den andra lik. Det är tur vi inte kan rå på vädergudarna. Kramiz// kullervilla

Poppins sa...

Igår blev det isgata utanför. I morse fick jag försöka ta mig fram på gräsmattan till brevlådan för att hämta tidningen utan att slå ihjäl mig... :)
kramar

Hannis sa...

Brrr väder här med!
Var tvungen att använda bil i morse,halka och snöblåst!
Sjöng för full hals för att hålla nerverna i styr=))
Ha en bra vecka/Kram Hannis

Tingeltangel sa...

Det låter härligt att vara ute i snön om natten... Här i Stockholm är det snön så blöt så blöt så den ligger nog inte kvar länge till.

trollmor sa...

Det är ganska härligt med snö om det ändå ska va vinter.
Det är bra om det kommer så pass att det går att njuta av den i mars ,april när solen kommer som bäst.
kram ewa

Nostalgia sa...

Ja endelig fikk vi litt snø her også. Iallefall til glede for barna!
Godt nytt år!

klem

Linda Lunda sa...

Åhhh vilket vackert fågelbad du har! Precis ett sådan har jag letat efter! Var har du hittat ditt??? Var det dyrt???
Linda

Karin A sa...

Vilken mysig bild! Vi fick visst lite mer snö här men vad gör de när den är borta lika fort som den kom!? Underbart är kort! Ha en härlig vecka!

Kram Karin

Lotta sa...

Hejsan! Ser att ni också fick lite snö fast här hos oss har det mesta regnat bort..... Jag brukar vara inne hos dig och hälsa på emellanåt, läsa din mysiga blogg och titta på vackra bilder och jag har tänkte bli lite bättre att på att "lämna fotspår" efter mig och det gör jag idag, här hos dig :) Ha en bra vecka 8`)

MOONLOVER´S sa...

så fint de såg ut,det är alltid så mysigt när första snön kommer,jag är glad att man bor i jämtland så vi får ha en riktig vinter period,även fast denna vinter ha varit dålig men man tar sig i väg med skoter osv iallafall! Ha det så bra. kram