16 december 2007

Julveckan...


Nu väntar en vecka som är
jobbig för de flesta.
De sista julklapparna ska köpas,
all julmat, eller en del av den, ska inhandlas.

Glögg, pepparkakor, mandelmusslor, klenätter, struvor
och andra goda julkakor,
julgodis, julmust, mumma, julöl m.m.
Alla julblommor och arrangemang ska på sin plats.
Sist men inte minst GRANEN,
många har redan köpt sin och pyntat den.
En del väntar till lillejulafton med att köpa och pynta
sin gran.
På julaftonsmorgon kan nog de flesta pusta ut...
Hur gör ni ?
Ha en bra vecka
kram :)
5 kommentarer:

Karin A sa...

Vilken träffande beskrivning! Idag har vi huggit julgran men klappar och kakbak återstår (delvis). Söt ängel! Ha en härlig vecka och försök njuta lite också. Kram

Sara sa...

Granen köpte vi och satte in och pyntade redan igår faktiskt. Andra år har det blivit dagen innan julafton, men jag tyckte det var mysigt att ha den inne redan nu, för stämningens skull. I helgen bakades skorpor, mozartkulor och christmas cupcakes.Storhandling gjordes idag.Dagarna som kommer blir det att inhandla fler julklappar och njuta av glögg på kvällarna med tända ljus. Ha en fin vecka. Kram Sara

Trolda sa...

Denna jul blir ju naturligtvis annorlunda mot de senaste...Jag skall dessutom jobba VARJE dag nu fram till jul OCH julafton...=( (är ledig idag dock...) På grund av detta blir det faktiskt inte så mycket tid till pynt o inköp...Tar det LUGNT, så gott det går...Men en gran VILL jag ju ha, och förhoppningsvis blir det en liiiiten iallafall i veckan =) Ha en fin vecka Lily och ta det så lugnt du kan också!

Trolda - med många kramar!

Hannis sa...

Jag som hade sån julstress är nu helt lugn.Klapparna klara, baket blir i hop med syrrorna dagen före julafton. Och pyntet tar jag under veckans kvällar. Underbart!
Hoppas du slipper stressen!/Kram Hannis

Poppins sa...

Vilken söt liten ängel! Hon väntar väl in julen och förhoppningsvis vakar hon över dig och sonen...
Granen kommer inte upp förrän till helgen. Ska försöka hinna baka något i veckan och ska handla några små julklappar. Annars är allt under kontroll.
kramar