03 juni 2007

Trädgårdsrundan med Poppins....

Vi började hos Lena Olsson i Landskrona - keramikerns trädgård.
Här nedan en spaljé i kruka. Spaljén är gjord i rostig "armeringsjärn" och på toppen ett vågigt fat(det går med vilket som, efter tycke och smak)med stenar och en underbar liten klematis. WOW! I trädgården fanns många härliga detaljer små detaljer.


Ser ni dem?En underbar kontrast- blått och grönt.


Det var en underbar stadsträdgård som vi gärna besöker igen. Lena har en hemsida: www.lenaolsson.se, besök gärna den så får ni se lite av hennes keramik också.

6 kommentarer:

Trolda sa...

Så härliga bilder!!! Det är så härligt med dessa små detaljer som ögat fastnar för! Förstår ni fick lite idéer och upplevelser där i trädgårdarna....Jag gillar skarpt "skålen" med suckulenterna i...Och det rostiga....(naturligtvis...=D)

Trolda - önskar en fin vecka!

Lily of the valley sa...

Trolda: Tack! Jo, vi fick mycket ideér och det är ju det som är härligt, när man kan njuta och diskutera samtidigt och inspirera varandra. Ja, skålen är också en av mina favoriter. Det är snyggt med grönt/blått. Vi såg rätt mycket rostigt hos Lena. Det var en underbar trädgård.
Ha en trevlig måndagskväll!
Kram
Lily :D

Poppins sa...

Ja, det var verkligen en underbar trädgård. Så bra man ser detaljerna när man klickar på bilden och förstorar den. Klematisen är för söt.

Lily of the valley sa...

Poppins: Mmm! Klematisen är jättesöt!

Anonym sa...

Jättefint och visst är det kul att få ideer man blir så glad.
/ pimpim

Lily of the valley sa...

Pimpim: Ja, jag är som i ett rus, rent salig...
Kram